понеделник, 14 октомври 2013 г.

Емре Арсой


Той е “златното” момче на сем. Арсой. Въпреки завидния си социален статус и обществено положение, Емре е неудовлетворен от живота,който води и се чувства загубен някъде между истинските си желания и семейните задължения и очаквания.
Той не иска да работи в семейната компания,но притиснат от баща си се чувства задължен да го направи. Емре понякога е избухлив,безотговорен и безразсъден,но има добро сърце.
Преди година преживява любовна афера с обикновено момиче,което работи като сервитьорка в ресторант. Двамата преживяват катастрофа по вина на Емре който кара пиян колата и момичето попада в болиница за дълго лечение. Шахика изпраща за дълго сина си в чужбина,за да го измъкне от отговорността за стореното и от медиите.
Когато се връща от Америка,Емре се среща с новата им съседка Ямур и веднага се влюбва силно в нея. Тя започва връзка с него единствено за да се доближи повече до сем. Арсой и да осъществи плана си за отмъщение.
Емре понякога постъпва глупаво и безразсъдно,сляп е за очевидното,при всеки проблем се обръща към алкохола, става агресивен и загубва контрол. Когато разкрива грозната истина за родителите си и за извършените от тях престъпления,той избира пътя на злото. Решава да си затвори очите и да застане на страната на родителите си и да запази мръсната им тайна.
В края на първи сезон той се разделя с годеницата си Ямур,защото разбира че тя е влюбена в друг мъж-Рюзгяр. Тя му казва истината в очите - че иска да се разделят,защото той вече не е същия човек,с който се е запознала. Казва му,че вече е един Арсой и е същият като родителите си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар