понеделник, 14 октомври 2013 г.

Ямур Озден/Дерин Челик


Истинската Ямур Йозден е момиче от улицата,което е прекарало детството си в изправителен дом,където се среща с Дерин Челик. Между тях от самото начало възниква конфликт,защото и двете имат труден характер.Когато излизат оттам,Дерин й предлага много пари ,за да си разменят самоличностите. Дерин става Ямур,а Ямур -Дерин.
Новата Дерин/истинската Ямур/ след размяната на самоличностите работи в нощен клуб,където работи и като момиче на повикване. Това продължава до деня,в който Шахика тръгва по следите на Ямур Йозден,която иска да проучи и попада на нея. Нейният помощник Адем я открива в бара и разбира тайната на размяната и става твърде опасен. Става така,че Дерин го убива , а после отива при Ямур и двете заедно се отървават от трупа му. Тайната на Ямур е запазена.
Ямур е изключително недоволна,но все пак се погрижва за приятелката си и я настанява временно при Хакан докато измисли какво да прави с нея. От този момент нататък нещата стават твърде сложни. Дерин предизвиква истинска бъркотия в плановете на Ямур като се влюбва в Рюзгяр, а по-късно му казва коя е и той я смята за отдавна заминалата си детска любов. Пред очите на Ямур Дерин и Рюзгяр започват връзка и тя не може да направи нищо,за да им попречи.
Впоследствие,след стрелбата по Емре ,в която Дерин се намесва по стечение на обстоятелствата,Ямур изпраща Дерин далече,за да не бъде обвинена  в престъпление.
В края на сезона ,след като се разделя с Емре,Ямур има намерение да разкрие чувствата си към Рюзгяр,но когато отива при него,се появява отново Дерин,която е бременна от него.

Няма коментари:

Публикуване на коментар