понеделник, 14 октомври 2013 г.

Хакан Ерен


Преди 20 години той е бил  един обикновен 20 годишен младеж с изключителни компютърни умения и амбициозен проект. Единственият човек,който е повярвал в него е Адил Челик-бащата на Ямур и той инвестира в идеята му. По онова време младежът става свидетел на онова,което причиняват на шефа му и го изпращат невинен в затвора.
Тогава Адил му дава задача да се погрижи за дъщеря му Дерин.
С течение на времето Хакан развива изключително успешно бизнеса си и става състоятелен бизнесмен. Когато освобождават Дерин от изправителния дом,той отива при нея и й казва истината за баща й-че е невинен и е натопен от най-близките си приятели за престъпления,които те са извършили. Предлага й помощта си.
След това Ямур изчезва и той я търси в продължение на много години и най-накрая я намира,когато тя се връща отново в родния си град. Той категорично отказва да стои далеч от нея и настоява да й помага,въпреки че тя непрекъснато го гони,той постоянно се навърта наоколо. Бавно но сигурно той навлиза в живота й и печели доверието й. Става неин партньор и най-добър приятел й помага във всичко,особено в нещата свързани с технологии-камери,телефони, GPS и др. В това той е истински експерт. Хакан е съвършеният сътрудник. Той е единственият човек,който знае тайните на Ямур,тя споделя с него всичко и той я познава отлично и знае дори на-скритите й чувства.
 Хакан е чувствителен и мил човек,който има прекрасно чувство за хумор и около него винаги е забавно. Той е миролюбив човек и не обича насилието и в това отношение е пълна противоположност на Ямур. Ако тя е трудна, а той е мек. Тя иска да отмъсти,а той иска мир с всички. Много са различни,но се допълват и са страхотен екип. Обичат се и се грижат много един за друг.
Хакан се сприятелява с Рюзгяр и също  се грижи много за него. По едно време има афера със Селен /приемна дъщеря на сем. Арсой/,която му носи много неприятности и за малко не съсипва плановете на Ямур за отмъщение.
В края на сезона Хакан открива,че майката на Ямур ,която тя смята за мъртва е още жива.

Няма коментари:

Публикуване на коментар