понеделник, 14 октомври 2013 г.

Рюзгар Денизджи


Той е приятел на Дерин от детството. Двамата заедно имат общи мечти -когато пораснат Рюзгяр да си купи лодка и двамата с Дерин да заминат далече заедно.
Един ден се налага да се разделят,след случилото се с баща й Дерин трябва да бъде отведена в сиропиталище и тя го моли да се погрижи за кученцето й Чакъл и му обещава да се върне отново при него някой ден.
Минават много години и Рюзгяр вече е зрял мъж,който вече си е купил лодката,за която заедно са мечтали,но все още очаква Дерин да се върне при него.Дори е нарекъл лодката си “Дерин”.
Рюзгяр така и не успява да забрави детската си любов и все още не е в състояние да обича друга жена освен неговата Дерин.
Той е собственик на заведение- кафенето,което е наследил от баща си, а нощем се качва на лодката и отплава в морето.
Един ден,както си играе с кучето Чакъл на кея,той се среща с едно красиво момиче,което наскоро се е преместило да живее в квартала. Това е любов от пръв поглед. Първоначално се опитва да се пребори с чувствата си,но не успява. В крайна сметка обаче любовта му бива отхвърлена,защото Ямур има връзка с Емре. Нещо обаче като магнит все го тегли към нея .
Един ден се връща в града,онази която той смята за истинската Дерин. Рюзгяр е в шок,но я приема в живота си и се прави че я обича. В крайна сметка тя е момичето,което е чакал цял живот.Връзката му с Дерин не върви добре. Покрай нея той си навлича куп неприятности и дори преживява неприятен инцидент. Той усеща ,че тя крие много тайни от него и това го измъчва. Тогава Дерин изведнъж изчезва без предупреждение.
По същото време Ямур се разделя с Емре и  кучето Чакъл умира. Тези събития довеждат до сближаването на Рюзгяр и Ямур и тя почти му признава,че също е влюбена в него. Точно тогава се връща Дерин,която му съобщава,че носи детето му.
Рюзгяр има по-пасивен характер. Трудно предприема сам действия и понякога оставя нещата сами да се случват. Брат му е всичко,което има в живота си и най-близкият му човек,но постепенно той се сближава и с Хакан и стават близки приятели.
Той презира сем. Арсой и има слабост към Ямур. Той има добро сърце,понякога проявява наивност ,но има висок морал.

Няма коментари:

Публикуване на коментар