понеделник, 14 октомври 2013 г.

Джемре Арсой


Тя е най-младият и най-невинният член на сем. Арсой. Джемре не харесва майка си заради студеното й отношение към нея. Не харесва също живота в света на богатите. По-близка е връзката й с баща й-Халдун. Впоследствие обаче тя разбира ,че истинският й баща не е той, а Адил Челик,с когото майка й е имала любовна връзка и преживява много трудни моменти. Шахика много обича дъщеря си,но този факт предизвиква у нея противоречиви чувства. Джемре непрекъснато й напомня за изгубената й и неизживяна пълноценно любов с Адил Челик- човекът,когото тя още обича.
Джемре преживява много трудни моменти,в които я изоставят всички от семейството, но получава подкрепата на Баръш,който е неотлъчно до нея.
Джемре обича Баръш,но той е от скромно семейство,което кара майка й да се побърка,защото го смята за недостоен да има връзка с една Арсой.  Джемре на няколко пъти напуска дома си,но в крайна сметка впоследствие пак се връща. Връзката й с Баръш преминава през много възходи и падения заради проблемите между нейното семейство,Рюзгяр и Дерин. В края на сезона двамата се разделят.
Въпреки всичките проблеми,Джемре все още обича майка си , а също и Халдун,който винаги е обичала като баща и с който има силна връзка. Халдун въпреки преживяните сътресения продължава да се отнася към нея като към своя дъщеря.
Когато научава обаче ,че самолетът,в който е пътувала майка й се е разбил,тя взема много хапчета с намерение да се самоубие. Халдун я намира да лежи на леглото в безсъзнание.

Няма коментари:

Публикуване на коментар